Kasdien stengiamės, kad šviežiausi produktai pasiektų Jūsų stalą.
Kasdien stengiamės, kad šviežiausi produktai pasiektų Jūsų stalą.
Esame žuvies ikrų gamintojai, turintys ilgalaikę patirtį ikrų perdirbimo srityje.
Mūsų komandą sudaro 15 savo srities profesionalų – gamybos meistrų, technologų, pardavimų vadybininkų – kurie nuolatos tobulėja ir stengiasi atitikti aukščiausius mūsų įmonės keliamus reikalavimus.
Džiaugiamės, kad galime plačiau pristatyti Lietuvoje parduodamą produkciją – lašišinių žuvų raudonuosius ikrus iš Aliaskos. Pasirinkdami patikimus tiekėjus bei bendradarbiaudami su Aliaskos jūros gėrybių rinkodaros institutu (angl. Alaska Seafood Marketing Institute) esame užtikrinti, kad laukinės žuvys yra žvejojamos tvariai, laikantis visų aplinkosauginių bei atsekamumo principų bei taisyklių.
Asortimentą sudaro: ketų, kuprių, nerkų (raudonosios lašišos) žuvų ikrai bei vaivorykštinių upėtakių ikrai.
Mes rūpinamės įmonės reputacija ir stebime gaminio kokybę. Mūsų gaminiuose nėra jokių dažiklių ir skonio stipriklių.
Raudonieji ikrai – skanus, maistingas bei naudingas maisto produktas. Juose gausu Omega-3 riebalų rūgščių, kurios, mokslinių tyrimų duomenimis, teigiamai veikia smegenų veiklą ir gali prisidėti prie širdies ir onkologinių ligų susirgimų rizikos mažinimo – itin dažnų sveikatos sutrikimų šiuolaikiniame nuolatos skubančiame pasaulyje. Raudonuosiuose ikruose taip pat gausu kitų naudingųjų medžiagų: A, D, B grupės vitaminų, lengvai virškinamų baltymų, riebalų ir mineralų (pvz.: kalio, fosforo bei kalcio).
Raudonuosius ikrus skirstome ne pagal jų dydį, o pagal žuvies rūšis. Ramiojo vandenyno lašišų raudonieji ikrai išgaunami iš kuprių (rausvųjų lašišų), ketų, nerkų (raudonosios lašišos), didžiųjų lašišų, karališkųjų lašišų. Visų šių žuvų ikrai skiriasi savo skoniu, spalva ir grūdelių dydžiu.
Populiariausi – labiausiai paplitusių lašišų kuprių ikrai. Šie ikrai yra oranžiniai su rausvu atspalviu, išsiskiria salsvu skoniu.
Raudonųjų lašišų nerkų ikrai turi subtilų karstelėjusį poskonį, yra vieni mažiausių pagal grūdelių dydį ir ypač vertinami gastronomijos pasaulyje.
Ketų ikrų grūdeliai – patys didžiausi, išsiskiria ypatingu skoniu, ilgu tinkamumu vartoti ir ikrų grūdeliams būdinga savybe „sproginėti“ burnoje.
Svarbu pabrėžti, kad nepaisant rūšies, visų lašišinių žuvų ikrai yra maistingi ir turtingi gerosiomis maistinėmis savybėmis.
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintų geriausią patirtį mūsų svetainėje.