Ingredientai:
- Lašišinių žuvų raudonieji ikrai – 50 g
- Pienas – 250 ml
- Grietinėlės – 200 ml
- Parmezanas – 100 g
- Želatinos lapeliai – 15 g lapelių
- Daigai papuošimui
Gaminimo eiga:
-
Žingsnis 1
Želatinos lapelius pamirkykite šaltame vandenyje. Sumaišykite pieną ir grietinėlę, pakaitinkite.
-
Žingsnis 2
Užvirus suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite.
-
Žingsnis 3
Pieno - sūrio mišinį atvėsinkite iki 60 °C. Įpilkite į jį išbrinkusią želatiną.
-
Žingsnis 4
Dalį ikrų sudėkite į stiklines ir užpilkite atvėsusiu mišiniu.
-
Žingsnis 5
Palikite šaldytuve 6-10 val. Prieš patiekdami papuoškite likusiais ikrais ir daigais.